Vergelijken van instituten: tips

Wij publiceren onze eveluaties direct vanuit de databases en die kun je bij ons trainingsaanbod zien. Verder geeft Springest een goed en onafhankelijk beeld.

Springest is onafhankelijk en je kunt geen evaluaties aanbrengen vanaf zelfde url of dat vanuit de organisatie zelf.

In onze eigen evaluaties komen we al 25 jaar uit op 8.4 en ook die op Springest.

Vergelijken?

Onderzoek voor wat het beste bij jou past bij het vergelijken van opleidingsinstituten;

Inhoud van Programma's,
Locatie
Prijs
Prijs inclusief?
Groepsgrootte
Faciliteiten, eigen laptop meenemen
Accreditaties en certificeringsmogelijkheden
Extra activiteiten voor cursisten

Zoek ook eens op het instituut en klachten/ reviews op Google. Dat geeft meestal ook een beeld van actuele status van een instituut. Of kijk naar de activiteiten van een instituut op social media.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events