Blog

Alumni aan het woord: ‘Ik zocht meer diepgang én een nieuwe baan’

Na een tijd als creatief gewerkt te hebben was Sander Kramer toe aan verandering. Hij sprak een opleidingsadviseur van Competence Factory en besloot de schoolbanken weer in te gaan. Daarmee sloeg hij een nieuwe richting in, waarin hij strategisch denken en creatief uitvoeren met elkaar combineerde. Het resultaat? Een nieuwe baan en veel nieuw werkplezier.


Competence Factory-CEO René Steuer: 'Innovatie zit in ons DNA. We zijn enorm nieuwsgierig.’

René Steuer is oprichter van Competence Factory. Hij werkt al 26 jaar in het opleidingsvak, en was ooit pionier op het gebied van nieuwe media en direct marketing. Ook nu nog is hij dagelijks bezig met innovaties in online marketing. We spreken hem over zijn verwachtingen én ambities voor de toekomst.


Meet the trainer: Eddy Boeve

Bij Competence Factory werken we met specialisten die midden in de praktijk staan en de ontwikkelingen in hun vakgebied nauwgezet volgen. Zo ook Eddy Boeve, die het bovendien leuk vindt om zijn kennis over te dragen. In onze Marketing Business School geeft hij trainingen op het gebied van UX en conversie-optimalisatie. Wie is hij en hoe werkt hij als trainer?


Doelgericht groeien: Chris Out over Growth hacking

In oktober 2017 startte bij Competence Factory een nieuwe opleiding: Growth hacking. De eerste training waarin je ‘hands on’ aan de slag gaat met de groei van jouw bedrijf, onder leiding van toptrainer en growth hacking-pionier Chris Out.


Maak jij al gebruik van segmenten in Google Analytics?

Als ik mensen laat zien wat je met segmenten kunt doen in Google Analytics krijg ik vaak te horen: “Oh, wat handig! Dat gebruik ik nou nooit.” Daarom wil ik vandaag eens een volledig artikel wijden aan segmenten. Die zijn namelijk inderdaad verrekte handig!


Instagram hashtags succesvol inzetten voor jouw business

#tbt #nofilter #photooftheday #motivation #ootd. Als je actief bent op Instagram heb je deze populaire Instagram hashtags vast al eens voorbij zien komen. Hashtags zijn een goede manier om je Instagram posts onder de aandacht te brengen bij mensen die je nog niet volgen. Als je ze goed inzet kunnen ze jouw likes en followers een flinke boost geven. In dit artikel laten we je zien hoe je tot de perfecte #strategie komt.


7 manieren om snel een prototype te maken

Je hebt een goed idee voor een nieuwe dienst of een nieuw product. Daar ga je veel mensen blij mee maken! Maar is dat wel echt zo? Daar kom je alleen achter door te gaan testen. Blijken gebruikers toch niet te reageren zoals verwacht? Dan ga je terug naar de tekentafel. Misschien moet je zelfs het hele idee heroverwegen. Als je nog niet weet hoe je gebruikers gaan reageren is het natuurlijk zonde om al heel veel tijd en geld te investeren. Daarom voer je tests niet uit met een "af" product, maar…


Google Home naar Nederland: ben jij klaar voor voice search?

Vanaf 24 oktober ligt de Google Home in de Nederlandse winkels. Mensen die deze smart speaker al in het buitenland hebben aangeschaft kunnen hem vanaf dan ook in het Nederlands instellen. We merken dat veel Nederlandse bedrijven nog weinig doen met voice search, vooral omdat smart speakers in Nederland nog niet zo’n grote hit zijn. In Amerika zijn ze echter al aardig ingeburgerd! Nu Google Home ook Nederlands spreekt kan het in Nederland ook zomaar eens hard gaan. Hoe kun je daar als bedrijf o…


9 tips om je productiviteit te verhogen

Heb je ook wel eens het gevoel dat er te weinig uren in je dag zitten? Dat je zoveel wilt doen en bereiken, maar dat je aan het einde van de dag toch geen voldaan gevoel hebt? Een eigenschap die succesvolle mensen bijna allemaal hebben is dat ze heel productief kunnen werken. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen en werken gefocust aan de taken die er echt toe doen. In dit artikel delen we 9 tips om ook jouw productiviteit te verhogen. Of dat nou op je werk is of in je vrije tijd.


Meet the trainer: Paulus Veltman

Paulus Veltman is een internationale keynote speaker, trainer en consultant. Hij heeft vertelt met passie over nieuwe technologie en online media en specialiseert zich in online storytelling en de beeldexplosie.


Meer nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events