Stap nu in en profiteer van de snelle ontwikkelingen
Op dit moment zijn er drie 'wegen' die de weg naar digital publishing bepalen:

  1. Voor de professionele uitgever die hoge volumes uitgeeft en of apps. Deze gaat met de Digital Publishing Solution van Adobe (DPS) aan de slag of heeft professionele tools van Woodwing waarmee zij complete workflows van bladen managen.
  2. De overgrote meerderheid komt op dit moment naar Competence Factory om met Epub 2.0 reflowable layouts maken of Epub 3.0 fixed layouts te vervaardigen. Brochures, digitale magazines en interactieve boeken. In onze gratis whitepaper lees je alles over de voor- en nadelen en de verschillen tussen deze formats.
  3. Daarnaast kun je rechtstreeks in HTML5 aan de slag, of direct een webapp maken, of direct publiceren vanuit Indesign met de publish online functie.

Download de presentatie '3 routes digitaal publiceren' (powerpoint)

Het 'Digital Publishing' curriculum bij Competence Factory
Competence Factory heeft voor zowel voor de beginnende 'Digital Publisher' als specialist een volledig curriculum voor Digital Publishing ontwikkeld. We bieden een aantal logische bouwstenen waardoor je je binnen enkele dagen een expert kunt noemen. We beginnen bij de basis, maar leiden je al snel naar een hoog niveau waarbij je alles te weten komt over Digital Publishing.

Digital-Publishing-cursus-opleiding

Waarom Digital Publishing bij Competence Factory?
Om te beginnen is Competence Factory al jaren lang dé opleider voor digitale publishers. Bij Competence Factory kun je bovendien de belangrijkste vakgebieden aan elkaar knopen. Voordeel voor jou is dat je steeds lagere dagprijzen betaalt en dat je de cursussen in de loop van de tijd kunt afnemen. Daarmee kun je niet alleen je eigen ontwikkelingsplan realiseren maar ook de basis leggen voor een succesvolle toekomst.

Daarnaast biedt Competence Factory diverse cursussen waarmee je (geanimeerde) banners leert maken, video's zelf leert produceren maar ook hoe je de publicatie via Social Media onder de aandacht kan brengen.

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events