Overzicht Facebook opleidingen

Competence Factory heeft Facebook specialisten in huis die zelf dagelijks Facebook voor hun bedrijfsvoering inzetten. Facebook is hot en een uitstekend middel om slim en met lage kosten je doelgroep te bereiken. Competence Factory geeft al 5 jaar diverse Facebook Marketing trainingen en heeft inmiddels een zeer compact en goed programma voor je.

Advies Facebook cursussen:

Facebook Marketing
Voor iedereen die Facebook als kanaal wil gaan inzetten voor een slimme online marketing strategie. In de training Facebook Marketing leer je vanuit een conceptuele aanpak hoe je als organisatie via Facebook je naamsbekendheid verhoogt, een helder en betrouwbaar imago opbouwt en, als resultaat daarvan, klanten vindt en bindt.

Facebook Advertising
Facebook Advertising is niet meer weg te denken uit de toolset van een serieuze marketeer. Als alternatief voor Google Adwords zijn de kansen eindeloos: target op mensen van vlees en bloed in plaats van zoektermen. Tegen relatief lage kosten bereik je precies díe mensen die relevant zijn voor jouw merk of bedrijf. (6 Nima PE punten)

Facebook Professional
De Facebook Marketing training en Facebook Advertising in een voordelige traject gecombineerd. Als je al een goede ervaring hebt met Facebook en al langer succesvol een pagina beheert dan kun je volstaan door alleen advertising te volgen. (6 Nima PE punten)

Facebook Expert
De Facebook Marketing training en Facebook Advertising plus de training Social Media van Strategie naar uitvoering. Na het volgen van deze combinatie ben je een expert op het gebied van Facebook. (6 Nima PE punten)

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events