Voor wie:
Marketeers, communicatiespecialisten, webredacteuren, copywriters, beslissers, commerciële managers, en natuurlijk (web)designers en functioneel ontwerpers.

Advies:

Design achtergrond volg dan tenminste : Concept + Interaction Design  + Persuasive

Marketing achtergrond volg dan tenminste : Concept + Usability + Conversie

Business achtergrond volg dan tenminste  : Usability + Conversie

tabel

De trainers:

Een team van top UX designers en consultants - die naast het lesgeven ook opdrachten voor grote organisaties uitvoeren.

Overzicht en samenvatting trainingen in dit vakgebied;

Training Conceptontwikkeling
Wat je ook gaat doen op het gebied van UX design, het begint met een goed concept. Ontwikkel je in 4 dagen tot een mondige sparring partner bij overleg met professionele bureaus of ontwikkel eigen campagnes of UX design vanuit een concept.

Training Interaction Design
Interaction Design, het gebruikersvriendelijk maken, is een essentieel onderdeel bij het ontwerpen van een website, app of ander digitaal medium. De meeste mensen gebruiken namelijk slechts enkele functies van een site of app. Vaak weten ze niet beter, of vinden ze het snel te ingewikkeld worden.

Training Persuasive Design
Verleid je bezoekers tot de door jouw gewenste actie met een uitmuntend design. Een website moet bezoekers motiveren, door het gebruik ervan gemakkelijker, sneller en leuker te maken. Dit noemen we persuasive design. Je bent een (web)designer, die ook verantwoordelijk wil zijn voor effectievere online communicatie.  Deze tweedaagse training is natuurlijk ook voor marketeers en zelfstandige ondernemers die actief met ontwikkeling van websites zijn betrokken geschikt.

Training Conversie Optimalisatie
In de cursus Conversie optimalisatie leer je aan de hand van voorbeelden en praktijkgerichte opdrachten hoe je de opbrengsten van jouw website kunt vergroten. Je maakt kennis met de laatste ontwikkelingen op het gebied van vormgeving, interactieve elementen en content op de website, ook de analyse van koopprocessen komt aan bod.

Training Usability
Hoe zorg je dat de bezoekers van je website de informatie makkelijk kunnen vinden? Geen obstakels ondervinden tijdens het uitvoeren van hun taken? Snel en makkelijk een product kopen of simpelweg contact opnemen? Tijdens de cursus Usability leer je door de ogen van je doelgroep te kijken zodat je een website bouwt die naadloos aansluit op hun behoeften.

Tools:
Onze trainers hebben ervaring met meerdere tools:

  • Flow-tools, zoals Axure RP 8, Visio, Cacoo
  • Wireframe-tools, zoals Axure RP 8, inVision, POPapp, Balsamiq, Lucidchart
  • Google Analytics
  • A/B-testsoftware, zoals Visual Website Optimizer, Optimizely
  • Lead-generatie software, zoals SharpSpring

Geef bij aanvang van de training aan welke programma's je bijzondere aandacht hebben.De trainer neemt altijd één week van te voren per e-mail contact met je op om te inventariseren wat jouw specifieke situatie is. Indien mogelijk en als het programma dat toelaat, houden we hiermee zoveel mogelijk rekening.

Waarom bij Competence Factory UX trainingen volgen?
• Competence Factory werkt samen met de beste trainers van Nederland op het gebied van UX design
• Competence Factory biedt de beste prijs kwaliteit van Nederland. Bekijk hier beoordelingen
• Behaal het certificaat UX Expert wanneer jou dat uitkomt: Start flexibel met 1 training en volg - wanneer het je uitkomt - de vervolg trainingen

Wil je alle trainingen volgen? Bel dan voor een voordelig passe-partout UX-design.

Voordelig advies:

Volg de 5 daagse opleiding UX design: Interaction design + usability + concept in a day. Drie top trainingen voor slechts € 415,- per dag.

Accreditaties

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examens en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events