WordPress, voor wie
Voor individuen en organisaties die eenvoudig en snel een professionele website willen ontwikkelen. Zowel designers, webdevelopers, marketeers, content managers en natuurlijk ondernemers/zzp'ers kiezen voor WordPress.

WordPress curriculum bij Competence Factory
Competence Factory biedt voor zowel de 'startende WordPresser' als de 'WordPress specialist' een volledig curriculum. Deze zijn opgebouwd uit een aantal logische bouwstenen.

Je start altijd met de basis en wordt snel opgeleid naar een hoger niveau. Je komt bijvoorbeeld ook alles te weten over zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie, het beveiliging van websites en backup systemen binnen ICT omgevingen.

WordPress Advies:

WordPress Website maken 

Voor iedereen die zonder technische kennis een WordPress site wil opzetten en beheren. Na deze cursus loop je met een eigen website de deur uit.

WordPress Level II (beheer)

Voordegene die al een WordPress site heeft en gevorderde kennis nodig heeft om zijn /haar site te optimaliseren. Aanbod komen o.a. Zoekmachine optimalisatie (SEO), belangrijke Plugins, Security, vervolg Thema, editen met HTML.

WordPress Webshop

Voor mensen met WordPress kennis en een eigen webshop wil maken en inrichten. Onderwerpen o.a. SEO voor webshops, Plugins, Aanpassen vormgeving.

WordPress SEO

Ga de diepte in met een WordPress én SEO specialist. De power tips en trics - in één dag om je site goed vindbaar te maken.

Leergang WordPress

Een extra voordelige drie daagse opleiding bestaande uit WordPress I  van twee dagen en naar keuze een specialisatie van 1 dag (level II/ Webshop/ WordPress SEO)

Leergang WordPress Expert

Een extra voordelige 5 daagse opleiding met alle WordPress trainingen.

Wordpress curriculum

Waarom WordPress bij Competence Factory?
Voor installatie van WordPress wordt gezorgd. Ook wordt de hosting van jouw website geregeld. Dit maakt mogelijk dat jij aan het einde van de opleiding met een compleet, werkende site naar huis gaat.

Vervolg op WordPress met 25% korting
Voor extra verdieping op je WordPress leergang is het mogelijk om gerelateerde trainingen bij te boeken tegen een korting van 25%.

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events