Cursus Adobe Lightroom Adobe Authorized Training Center

Compositie goed? Licht goed? Foto gemaakt. Maar dan...
Leer hoe je om moet gaan met wat er uit je camera komt. Van de superieure mogelijkheden van RAW tot drukwerk.

Wie is de trainer?

Fotograaf, beeldend kunstenaar en docent Jenne Hoekstra geeft al negen jaar les in beeldbewerking. Bij Competence Factory verzorgt hij de Adobe Lightroom- en Photoshop-trainingen. Verwacht in zijn colleges geen lange verhandelingen over beeldbewerking en fotografie, maar praktische oefeningen waar je meteen mee verder kunt. Naast zijn werk en familie maakt Jenne tijd voor zenmeditatie, hardlopen en kitesurfen. Verder speelt hij ‘redelijk goed’ piano, en houdt hij van science fiction.

Programma van de cursus Adobe Lightroom

Lightroom is speciaal ontwikkeld voor fotografen. Je kunt hiermee makkelijk back ups maken en foto's op allerlei manieren ordenen.

Met een digitale camera hoeft je creativiteit geen grenzen te kennen. Maar na het fotograferen moet je de beelden ook afwerken en vervolgens op een zinnige manier bewaren. Een foto maak je voor meer dan 90 procent in je camera. Als het goed is, hoef je hem nauwelijks nog te bewerken. Toch bieden de onbewerkte RAW-beelden uit je camera ongekende mogelijkheden.

Programma's als Bridge en Lightroom zijn daarvoor perfecte hulpmiddelen. De manier waarop je met RAW omgaat, is bepalend voor de uitstraling van je foto, voor de kleurdiepte en de verzadiging. Dankzij deze pakketten kun je meer met een foto dan ooit in een doka of zelfs in Photoshop mogelijk was.

Foto's moet je niet alleen bewerken, je moet ze ook bewaren en het liefst op zo'n manier dat ook je (toekomstige) collega's er nog wijs uit kunnen worden. Er zijn computerprogramma's die je helpen orde te scheppen in je creatieve chaos. En ook daar leer je tijdens deze cursus mee omgaan.

 

Voor wie is de cursus Adobe Lightroom bedoeld?

Ervaring met digitale fotografie en Adobe Photoshop

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events