Cursus Adobe Photoshop Elements Adobe Authorized Training Center

Ben je geen professionele fotograaf of grafisch ontwerper en moet je toch vaak eenvoudige bewerkingen aan beeldmateriaal doen? Dan kun je vaak uitstekend met Photoshop Elements uit de voeten.
En je kunt er best al aardige dingen mee doen, zoals foto’s bijsnijden of corrigeren, of een eenvoudige retouchebehandeling uitvoeren dan wel het toevoegen en bewerken van extra lagen.

Allemaal handig als je bijvoorbeeld als makelaar je eigen krant in elkaar zet om je panden te promoten. Of als je op een verkoop- of voorlichtingsafdeling veel met foto’s te maken hebt. Of als je fotograferen gewoon een leuke hobby vindt. Je kunt met Photoshop Elements veel geld uitsparen. En je kunt Photoshop Elements ook zien als een leuke opstap naar het professionele werk. Trakteer jezelf op twee dagen, waarin je creativiteit een enorme oppepper krijgt!

 

Programma van de cursus Adobe Photoshop Elements

Tijdens deze tweedaagse training worden de belangrijkste functies van Photoshop Elements behandeld: foto's importeren, beheren, corrigeren en retoucheren. Zowel de werkwijze met 'wizards' als een meer genuanceerde aanpak van taken worden uitgelegd en geoefend. Na twee dagen ben je in staat om zelf beeldmateriaal te beoordelen en adequaat te bewerken en te verwerken voor diverse doeleinden (print en web).

Voor grotere groepen cursisten van hetzelfde bedrijf of afdeling kan in overleg met de docenten het programma van de training worden aangepast. Wij noemen dit Maatwerktrainingen. Onze consultants kunt u raadplegen voor advies op maat.

 Aandachtspunten:

 • Organiseer je foto’s
 • Maak ze klaar voor drukwerk, afdruk, mail of internet.
 • Verwijder de rode ogen bij flitsfoto’s
 • Maak een mooie zwart/wit of sepia foto
 • Kleur foto’s in
 • Plaats tekst in foto’s
 • Retoucheren
 • Montage
 • Optimale resolutie
 • Uitsnede, roteren en schalen
 • Leer de geweldige mogelijkheden van de lagen
 • RAW en het digitale negatief
 • Speciale effecten

Voor grotere groepen cursisten van hetzelfde bedrijf of van een afdeling kan in overleg met de docneten het programma worden aangepast. Wij noemen dit Maatwerktrainingen. Competence Factory vertelt je er graag meer over.

Onze trainingen geven wij in de meest recente versie: Creative Suite 5 (CS5). Het is echter nog wel mogelijk om tijdens de les het trainingsprogramma in Creative Suite 4 te openen.

De overstap naar de 'gewone' Adobe Photoshop cursus Level 1 is na het volgen van deze training zeker mogelijk. Met de nodige oefening is zelfs de Level 2 variant of de training voor gevorderden goed te volgen.

Voor wie is de cursus Adobe Photoshop Elements bedoeld?

Geen specifieke voorkennis vereist

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events