Opleiding Adobe Photoshop Artist Adobe Authorized Training Center

De 2 dagen opleiding Photoshop Artist is er voor iedereen die creatief super sterke communicatie wil maken met beelden. Je begint met een dag Concept in a day en sluit af met de Photoshop Artclass. Vanuit een bekend engelse adagium "a picture is worth a thousand words" leer je beelden maken die direct de aandacht gaan trekken.

Daarvoor gaan we na de technische Photoshop vaardigheden je vanuit een conceptuele aanpak uitdagen iets te maken waar je opdrachtgever of organisatie direct van gaat profiteren. Want of je nu offline een mooi beeld maakt of voor bijvoorbeeld Social media advertising of posts de aandacht wilt trekken: beeld is bepalend voor succes en conversie.

Naast de commerciële kant van een bijzonder beeld is Photoshop natuurlijk ook een creatief medium voor eigen expressie. Veel bekende beeldmakers zoals bijvoorbeeld Inez van Lamsweerde, Rob Scholte, Erik Johansson, Erwin Olaf, en Micha Klein maken veelvuldig gebruik van dit veelzijdige programma. Of het nu voor kunst of commercie wordt ingezet met Photoshop kun je de wereld naar je hand zetten.

Iedereen die voldoende Photoshop kennis in huis heeft kan zich inschrijven voor de Photoshop Artist

 

Programma van de opleiding Adobe Photoshop Artist

Design Thinking in a day

 • Innovatie en het innovatieparadox: wat bepaalt het duurzame succes van een organisatie? Het antwoord ligt in een balans van behoud en durf, ratio en emotie, logica en intuïtie, tekst en beeld. Kortom: left brain, right brain.
 • Iedereen is een designer. Jij ook, ook al zegt je LinkedIn-profiel misschien iets anders. Design Thinking is geen exclusieve eigenschap van ontwerpers—alle grote vernieuwers op het gebied van literatuur, kunst, muziek, wetenschap, techniek en bedrijfsleven hebben het toegepast.
 • Design thinking stappenplan: je ontdekt de volgorde in de Design Thinking-methode.

College 2

 • Empathie: de eerste stap in het Design Thinking-proces is om je klant of eindgebruiker werkelijk te begrijpen. Je oefent interviewtechnieken om de ambities en pijnpunten van mensen te achterhalen.
 • Probleemdefinitie: je vertaalt de pains en gains van eenklant of eindgebruiker naar een concrete probleemdefinitie die voldoende creatieve ruimte overlaat.
 • Ideeëngeneratie: je past nieuwe brainstorm-methodes toe en leert handige manieren om de beste ideeën te identificeren.
 • Prototyping met video: je ontdekt verschillende video-formats en maakt ter plekke een eigen video waarin je je concept uitlegt.

Adobe Photoshop Artclass

College 1

 • Bekijken van succesvolle voorbeelden: inspiratie opdoen
 • Vanuit concept, het genereren van ideeën.
 • Selecteren en organiseren van ideeën & bronmateriaal
 • Experimenteren en uitproberen
 • Uitwerken en implementeren van ideeën

College 2

 • Presentatie van schetsvoorstellen
 • Omgaan met aanpassingen en bijgestelde briefing
 • Produceren van het definitieve beeld
 • Aan het eind van de training ga je naar huis met een door jou gekozen en eventueel spectaculaire creatie
 • Natuurlijk gaan we tijdens deze cursus ook in op jouw technische vragen over Photoshop

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events