Big Data

De Big Data, Marketing automation en Growth hacking trainingen van de Marketing business School hebben een creatieve invalshoek.

Natuurlijk krijg je bij ons alle benodigde kennis over de meestal complexe vakgebieden. daarom gaan wij verder met je en bekijken het vanuit een conceptuele visie. Tip : combineer deze trainingen bijvoorbeeld met Design Thinking in a day.

Les van een toptrainer: Chris Out

Chris out-2018-03-07-om-13-03-09

 

 

 

 

 

Slim combineren van kennis
Competence Factory is een van de grootste aanbieders in Nederland van trainingen op het gebied van content en creatie. Veel cursisten combineren daarom de trainingen op het gebied van strategische online marketing trainingen met een of meer van de vele vaardigheidstrainingen. Een campagne en de bijbehorende content maak je immers vaak in eigen huis. Je kunt flexibel - afhankelijk van tijd en budget met één training starten en op een later tijdstip je kennis uitbreiden door ook het volgende level te volgen.

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Volledig aanbod (3)
Cursussen (3)
Opleidingen (0)
Last-minutes (1)

Ontdek hoe je data inzet om marketingprocessen te automatiseren en klantcontact persoonlijker te maken.

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Growth hack je bedrijf in één dag: vind de eerste 50 hacks die jouw bedrijf laten groeien.

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk training

Ontdek de tools en technieken om je bedrijf snel te laten groeien.

Normaal 829,- Nu 663,20 (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €165,80 Bekijk training

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events