Opleidingsadvies design thinking

Het is de basis van veel Competence Factory trainingen en een belangrijk onderdeel van de visie. Resultaat begint immers met een goed creatief concept. Producties worden steeds vaker in eigen huis gemaakt. Dit zorgt ervoor dat er een enorme behoefte bij marketing professionals is om vanuit een concept te gaan werken. 

Vanuit je hoofd naar een pitchbaar product
De training design thinking vormt een zeer solide basis om op een professionele manier campagnes vorm te geven. Voor grotere producties ben je - na het volgen van de training - in staat marketing communicatie bureaus professioneel aan te sturen. Daarnaast leer je in de training hoe je je eigen idee vanuit 'je hoofd' kunt vormgeven naar een tastbaar en pitchbaar product. Ideaal voor zelfstandigen en startups die een nieuw product, dienst of concept willen lanceren.

Event design thinking in a day
Nieuw is de mogelijkheid om een 'powertraining' te volgen; design thinking in a day waar je in één dag alle tips en tricks krijgt aangereikt. Wil je de verdieping in, dan kun je vervolgens alsnog de overige lesdagen van de leergang boeken.

Les van een toptrainer

Design thinking

Slim combineren van kennis
Competence Factory is een van de grootste aanbieders in Nederland van trainingen op het gebied van content en creatie. Veel cursisten combineren daarom de trainingen op het gebied van strategische online marketing trainingen met een of meer van de vele vaardigheidstrainingen. Een campagne en de bijbehorende content maak je immers vaak in eigen huis. Je kunt flexibel - afhankelijk van tijd en budget met één training starten en op een later tijdstip je kennis uitbreiden door ook het volgende level te volgen.

Recensie
Ferry Drop, Visueel ontwerper:

ferry

"Ik ben als vormgever bij een communicatiebureau op zoek gegaan naar een training om mijn inzichten om te komen tot een concept te vergroten.
Ik heb mij ingeschreven voor de training "design thinking" bij Competence Factory, mede door de positieve aanbevelingen van vrienden en collega’s die hier diverse trainingen hebben gevolgd.
Bij aanvang van de training ben ik door de energie van Jeroen Dontje direct meegenomen in het creatieve proces van concepting. De opbouw van de training zorgt voor veel duidelijkheid in de verschillende fases van concepting. Van de opbouw van een idee op dag één, naar concept, prototype en uiteindelijk de pitch op dag vier.
De duidelijke en inspiratievolle uitleg heeft een goede uitwerking gehad op mij. Ik kom sneller tot verrassende concepten door de inzichten die Jeroen mij heeft gegeven. Ik raad deze training aan iedereen aan die op zoek is naar een goede concepting training!

Dank je CF en Jeroen!"

 

Nima, Adobe, Google

Post HBO online marketing trainingen geaccrediteerd door NIMA • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officieel Google fundamentals examen en Google Certified Online advertising Professional.

Trainingen

Waarom
Competence Factory?

  • Kleine groepen
  • De beste trainers met praktijkachtergrond
  • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
  • Kosteloos intake-adviesgesprek
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
  • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
  • Geen verborgen kosten
Meer over Competence Factory