Content en Copy

Met het schrijven van de juiste teksten, het maken van de mooiste afbeeldingen en het produceren van de beste video’s - oftewel de juiste contentstrategie - kun je je publiek boeien, binden en tot klant converteren.

 

Competence Factory biedt van oudsher veel inhoudelijke en creatieve trainingen waarmee je de juiste vaardigheden opdoet om de beste content te creëren. Competence Factory heeft een fijnmazig curriculum van diverse trainingen opgezet die perfect op elkaar aansluiten en waarmee je direct kunt starten!

Toptrainers

minke trainersdag

Slim combineren van kennis
Competence Factory is een van de grootste aanbieders van trainingen op het gebied van Content & Creatie in Nederland. Veel cursisten combineren daarom online marketing opleidingen met vaardigheidstrainingen. Content moet ten slotte ook gemaakt worden. Combineren van opleidingen is vanzelfsprekend voordeliger.

Hoe meer trainingen je boekt hoe hoger de korting en na de eerste training krijg je een extra korting van 25 % op een vervolg training. Iedereen die bij ons start is automatisch member en mag alle bijeenkomsten van de Inspiration Factory 12 maanden lang gratis volgen.

Competence Factory wil inspireren. Hoe? Met toptrainers en prettige locaties.  Competence Factory is ook transparant over de kosten: er zijn geen aparte locatie-, arrangement- noch materiaalkosten. De lunch en versnaperingen zijn namelijk inclusief. We lunchen meestal buiten de deur, direct in de buurt van één van onze drie prettige locaties. Onze trainers komen altijd uit de - commerciële - praktijk en kunnen je vanuit hun praktijkervaring de belangrijkste actuele tips en tricks overbrengen.

 

 

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Volledig aanbod (7)
Cursussen (7)
Opleidingen (0)
Last-minutes (4)

Leer hoe je een creatieve contentstrategie opstelt, die ook werkbaar is in de praktijk. Volg de 2 daagse training Contentmark…

Normaal 975,- Nu 780,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €195,- Bekijk training

Schrijf commerciële teksten die goed scoren in zoekmachines en uitstekend converteren

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Schrijf prettig leesbare teksten die goed scoren bij zoekmachines

Normaal 525,- Nu 420,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €105,- Bekijk training

Schrijf commercieel sterke teksten die hun doel on- en offline behalen

Normaal 525,- Nu 420,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €105,- Bekijk training

Ga naar onze Facebook pagina  

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Bijna niets brengt een boodschap zo krachtig over als een verhaal. Leer hoe je met online storytelling je merk versterkt.

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk training

Domineer de zoekmachines met je site d.m.v. alle SEO opties binnen Wordpress

Normaal 525,- Nu 420,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €105,- Bekijk training

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events