Opleidingsadvies Facebook

Facebook is het grootste sociale netwerk ter wereld en verbindt mensen, collega’s, vrienden en… bedrijven!

Meer dan 9 miljoen Nederlanders van 13 jaar en ouder zijn dagelijks actief op Facebook, vaak meerdere keren per dag. Ouders, ondernemers, ouderen, kortom: jouw doelgroep is er al, dus waar wacht je als bedrijf nog op? De koppeling die je als Facebook adverteerder direct kunt maken met Instagram bereikt inmiddels ook de jonge doelgroep.

Overzicht Facebook opleidingen

Competence Factory heeft Facebook specialisten in huis die zelf dagelijks Facebook voor hun bedrijfsvoering inzetten. Facebook is hot en een uitstekend middel om slim en met lage kosten je doelgroep te bereiken. Competence Factory geeft al 5 jaar diverse Facebook Marketing trainingen en heeft inmiddels een zeer compact en goed programma voor je.

Advies Facebook cursussen:

Facebook Marketing
Voor iedereen die Facebook als kanaal wil gaan inzetten voor een slimme online marketing strategie. In de training Facebook Marketing leer je vanuit een conceptuele aanpak hoe je als organisatie via Facebook je naamsbekendheid verhoogt, een helder en betrouwbaar imago opbouwt en, als resultaat daarvan, klanten vindt en bindt.

Facebook Advertising
Facebook Advertising is niet meer weg te denken uit de toolset van een serieuze marketeer. Als alternatief voor Google Adwords zijn de kansen eindeloos: target op mensen van vlees en bloed in plaats van zoektermen. Tegen relatief lage kosten bereik je precies díe mensen die relevant zijn voor jouw merk of bedrijf. (6 Nima PE punten)

Facebook Professional
De Facebook Marketing training en Facebook Advertising in een voordelige traject gecombineerd. Als je al een goede ervaring hebt met Facebook en al langer succesvol een pagina beheert dan kun je volstaan door alleen advertising te volgen. (6 Nima PE punten)

Facebook Expert
De Facebook Marketing training en Facebook Advertising plus de training Social Media van Strategie naar uitvoering. Na het volgen van deze combinatie ben je een expert op het gebied van Facebook. (6 Nima PE punten)

Schermafbeelding 2016-05-24 om 15.25.51

 

Opleiding faceboek voorkant

 

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Waarom
Competence Factory?

  • Kleine groepen
  • De beste trainers met praktijkachtergrond
  • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
  • Kosteloos intake-adviesgesprek
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
  • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
  • Geen verborgen kosten
Meer over Competence Factory