Opleidingsadvies Google

Op 4 september 1998 werd Google opgericht. Niet alleen het bedrijf maar vooral de activiteiten van Google hebben enorm veel invloed op de dagelijkse activiteiten van een online marketeer. Zoveel zelfs, dat we in overleg met onze partner Netprofiler hebben besloten om een uniek Google Master programma te starten, met als afsluiting een bezoek aan het moederbedrijf in Dublin!

Competence Factory biedt je in samenwerking met Netprofiler en Google een unieke 'Google Experience': word nu Google Master en bezoek als afsluiter het Google hoofdkantoor in Dublin!

Google Master Opleiding
Na deze opleiding van 10 dagen kun je je zonder enig aarzelen een Google Master noemen en weet je alles over Google Adwords, Google Analytics, zoekmachine marketing én zoekmachine optimalisatie (schrijven). Je kunt dus direct voor je eigen organisatie of voor je klanten aan de slag met activiteiten die vrijwel direct resultaat bieden.

Onderdelen
Hieronder tref je een overzicht van de cursus onderdelen die je kunt volgen. Heb je al een aantal modules gevolgd? Geen punt, dan wisselen we ze in voor een andere zinvolle training zoals conversie optimalisatie of UX (user experience).

Google Adwords
Op dag 1 tot en met 5 leer je alles maar dan ook alles over Google Adwords. Na deze dagen heb je je eerste titel overigens al binnen, want mocht je het Google examen halen dan mag je je 'Google Adwords Certified Online Advertising Professional' noemen!

Google AdWords schema_def2

Google Analytics
Meten is weten. En dat kun je altijd in een overtreffende trap doen. Vandaar dat we je ook maar liefst 3 dagen met deze prachtige analyse tool van Google aan de slag laten gaan. Ook hierna krijg je een waardevol 'Google' certificaat, namelijk dat 'Google Analytics Individual Qualification'. Dan moet je natuurlijk nog wel het examen met een positief resultaat afsluiten, maar juist daarbij helpt Competence Factory je stap voor stap op weg.

Google Analytics schema_def

Zoekmachine optimalisatie
Naast de twee bovenstaande tools van Google, is het natuurlijk ook van belang dat je de Google zoekmachine (en die van anderen zoals Bing etc.) leert optimaliseren. Vaak gebeurt dit vanuit een gedegen strategie die je vervolgens moet leren inzetten voor jouw doelstellingen.

SEO proof schrijven
En dan, als laatste, is het natuurlijk ook van enorm belang dat je weet hoe je voor de zoekmachines moet schrijven. Omdat je al Google Adwords en Analytics beheerst, heb je al heel veel bagage om hier super effectief mee aan de slag te gaan.

Google Experience in Dublin
Als uitsmijter organiseert Competence Factory een reis naar Dublin waarbij je door Google uitgenodigd wordt om het hoofdkantoor te bezoeken, alwaar je diverse presentaties krijgt én je aan diverse opdrachten mag wagen. In de avonduren is er tijd voor ontspanning (en we hebben ons laten vertellen dat Dublin daar prima mogelijkheden voor biedt) waarna je de volgende dag een enorme ervaring rijker weer naar huis vliegt.

 

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Waarom
Competence Factory?

  • Kleine groepen
  • De beste trainers met praktijkachtergrond
  • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
  • Kosteloos intake-adviesgesprek
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
  • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
  • Geen verborgen kosten
Meer over ons