Google

Op 4 september 1998 werd Google opgericht. Niet alleen het bedrijf maar vooral de activiteiten van Google hebben enorm veel invloed op de dagelijkse activiteiten van een online marketeer.

Google Master met afsluiting in Dublin

Zoveel zelfs, dat we in overleg met onze partner Fosbee hebben besloten om een uniek Google Master programma te starten, met als afsluiting een bezoek aan het moederbedrijf in Dublin!

Competence Factory biedt je in samenwerking met Fosbee en Google een unieke 'Google Experience': word nu Google Master en bezoek als afsluiter het Google hoofdkantoor in Dublin!

Toptrainers: Jeroen de Koning en Martijn Drijvers

_wk_0512_pp

Google Master Opleiding
Na deze opleiding van 10 dagen kun je je zonder enig aarzelen een Google Master noemen en weet je alles over Google Adwords, Google Analytics, zoekmachine marketing én zoekmachine optimalisatie (schrijven). Je kunt dus direct voor je eigen organisatie of voor je klanten aan de slag met activiteiten die vrijwel direct resultaat bieden.

Onderdelen
Hieronder tref je een overzicht van de cursus onderdelen die je kunt volgen. Heb je al een aantal modules gevolgd? Geen punt, dan wisselen we ze in voor een andere zinvolle training zoals conversie optimalisatie of UX (user experience).

Google Adwords
Op dag 1 tot en met 5 leer je alles maar dan ook alles over Google Adwords. Na deze dagen heb je je eerste titel overigens al binnen, want mocht je het Google examen halen dan mag je je 'Google Adwords Certified Online Advertising Professional' noemen!

Google Analytics
Meten is weten. En dat kun je altijd in een overtreffende trap doen. Vandaar dat we je ook maar liefst 3 dagen met deze prachtige analyse tool van Google aan de slag laten gaan. Ook hierna krijg je een waardevol 'Google' certificaat, namelijk dat 'Google Analytics Individual Qualification'. Dan moet je natuurlijk nog wel het examen met een positief resultaat afsluiten, maar juist daarbij helpt Competence Factory je stap voor stap op weg.

Zoekmachine optimalisatie
Naast de twee bovenstaande tools van Google, is het natuurlijk ook van belang dat je de Google zoekmachine (en die van anderen zoals Bing etc.) leert optimaliseren. Vaak gebeurt dit vanuit een gedegen strategie die je vervolgens moet leren inzetten voor jouw doelstellingen.

SEO proof schrijven
En dan, als laatste, is het natuurlijk ook van enorm belang dat je weet hoe je voor de zoekmachines moet schrijven. Omdat je al Google Adwords en Analytics beheerst, heb je al heel veel bagage om hier super effectief mee aan de slag te gaan.

Google Experience in Dublin
Als uitsmijter organiseert Competence Factory een reis naar Dublin waarbij je door Google uitgenodigd wordt om het hoofdkantoor te bezoeken, alwaar je diverse presentaties krijgt én je aan diverse opdrachten mag wagen. In de avonduren is er tijd voor ontspanning (en we hebben ons laten vertellen dat Dublin daar prima mogelijkheden voor biedt) waarna je de volgende dag een enorme ervaring rijker weer naar huis vliegt.

 

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Volledig aanbod (12)
Cursussen (8)
Opleidingen (4)
Last-minutes (2)

Leer de trucs en technieken om je website beter te laten scoren in zoekmachines

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk training

Start in 1 dag met Google Ads en leer je eigen campagnes op te zetten.

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk training

Loop in 2 dagen met je Google Ads Fundamentals Certificaat de deur uit!

Voor 893,- (excl. BTW) Bekijk training

Laat je in 2 dagen opleiden tot Google Ads Certified Online Advertentieprofessional

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Krijg in 1 dag inzicht in het gedrag van je bezoekers en ontdek hoe je meer rendement uit je site haalt

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk training

Behaal in 2 dagen alles uit Google Analytics en sluit of met het Google Analytics IQ examen

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Leer alles van Google Adwords, Analytics, Zoekmachineoptimalisatie en SEO-proof schrijven en wordt Google Master

Normaal 4.943,- Nu 3.708,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €1.235,75 Bekijk opleiding

Behaal in 5 dagen het Google Search Advertising Examen en wordt Google Ads Professional

Normaal 2.393,- Nu 2.035,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €358,95 Bekijk opleiding

Behaal in 3 dagen je Google Ads Fundamentals Examen

Normaal 1.418,- Nu 1.275,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €143,- Bekijk opleiding

In deze opleiding leer je het meest gebruikte gereedschap voor de analyse van website bezoek optimaal te gebruiken, maar ga j…

Normaal 1.500,- Nu 1.350,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €150,- Bekijk opleiding

Schrijf prettig leesbare teksten die goed scoren bij zoekmachines

Normaal 525,- Nu 420,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €105,- Bekijk training

Domineer de zoekmachines met je site d.m.v. alle SEO opties binnen Wordpress

Normaal 525,- Nu 420,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €105,- Bekijk training

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events