NIMA geaccrediteerde opleidingen

NIMA_PElogo-16 Een groot deel van onze Online Marketing opleidingen is door het NIMA geaccrediteerd.

PE Punten
Je kunt er PE punten, ofwel Permanente Educatie punten mee verwerven. Ben je een Senior Marketeer, Communication Professional of een Register Marketeer? Dan kun je deze punten voortaan registreren in jouw NIMA My Career Portal. Met PE punten laat je zien dat jij je vakkennis op peil houdt en je onderscheidt van andere vakgenoten. Een belangrijk aspect op de huidige arbeidsmarkt. Meer over NIMA PE punten en My Career lees je hier.

Geaccrediteerde NIMA opleidingen
Op dit moment zijn de onderstaande cursussen door NIMA geaccrediteerd:

Concepting in a day • Online marketing strategie • Facebook advertising • Social media van concept naar uitvoering • SEO I • Adwords I • Analytics I • Concept en campagne 4 dagen • Facebook marketing • Usability • Conversie optimalisatie • Interaction design

NIMA A - Specialisatie Online Marketeer
Wil je in korte tijd je kennis over Online Marketing op een goed niveau krijgen en dit verzilveren met het NIMA A - Specialisatie Online Marketeer diploma?

Stap dan direct in bij deze gloednieuwe opleiding waarmee je in korte tijd klaargestoomd wordt voor het felbegeerde diploma! De opleiding bestaat uit het volgen van de meest relevante cursussen en het schrijven van een Online Marketing plan in combinatie met persoonlijke begeleiding van één van onze Online Marketing coaches.

Deze Nima opleiding bestaat uit de volgende activiteiten:

Kick off
In de kick off meeting krijg je van de hoofddocent te horen hoe het programma in elkaar zit, wat de exameneisen zijn en welke literatuur je kunt gebruiken. Verder ontvang je alle informatie over het Nima examen.

Online Marketing Strategie
Leer in één dag de meest essentiële onderdelen van het Online Marketing veld kennen. Vanuit deze ondergrond bouw je verder aan een gedegen plan.

Social Media Strategie
Ook op het gebied van Social Media leer je welke middelen je voor welke doelen kunt inzetten. Daarnaast krijg je inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Facebook en Social Media Advertising
De sociale netwerken bieden steeds vaker de mogelijkheid om heel gericht de juiste doelgroep met de juiste content te bereiken. Adverteren op sociale media en op Facebook in het bijzonder behoort absoluut tot de dagelijkse werkzaamheden van een online marketeer die up to date is.

Email marketing
Geloof het of niet maar email marketing is nog steeds één van de meest effectieve manier om je (potentiële) klanten te voorzien van de juiste informatie en aanbiedingen.

SEO of wel Search Engine Optimization
Het optimaliseren van de zoekmachines kan een hele klus zijn, maar als je het planmatig doet, levert je dat langdurig veel effect op.

Google Adwords
Het adverteren op zoekmachines is een zich nog steeds snel ontwikkelend vakgebied waar je absoluut van op de hoogte moet zijn.

Google Analytics
Natuurlijk is het leuk als je enorm veel traffic op je site hebt, maar.. wat doen die bezoekers eigenlijk? Waar klikken ze wel of niet op? En komen ze wel bij het door jou vastgestelde doel? Met Analytics meet je het en.. weet je het. Het mooie van deze cursusdag is dat het alle bovenstaande cursussen een plekje geeft.

Praktijkopdracht en begeleiding en voorbereiding van het examen
Tijdens de opleiding Nima A - Online Marketeer begeleiden we je stap voor stap op weg naar het behalen van het bijbehorende Nima A examen. Vanuit een probleemstelling ga je aan de slag met je onderzoek, waarna je de belangrijkste aanbevelingen geeft die je vervolgens in een plan van aanpak uitwerkt. Nadat je dit intern verdedigt hebt, geven we je nog de beste presentatie technieken en kun je bij Nima je opdracht gaan verdedigen.

Nog meer nieuws: Lancering "Online Marketing Business School"
Ondertussen werken we achter de schermen hard aan verdere professionalisering van ons Online Marketing programma. Binnenkort wordt de Online Marketing Business School (werktitel) gelanceerd waarin alle PE-geaccrediteerde opleidingen zijn opgenomen.

HBO Plus traject voor Online Marketeers
Binnen het nieuwe label wordt gewerkt aan de lancering van een modulair opgebouwde opleiding die je traint voor het NIMA A2 Online Marketeer en NIMA B2 Digital Marketeer examen. Jij pikt er die kennis uit die je nodig hebt en bepaalt zelf wanneer je klaar bent om op te gaan voor het examen bij het NIMA. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om hiervoor coaching en begeleiding van een van onze docenten te krijgen. Binnenkort volgt hierover meer informatie op onze website en social media kanalen.

Trainingen

Waarom
Competence Factory?

  • Kleine groepen
  • De beste trainers met praktijkachtergrond
  • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
  • Kosteloos intake-adviesgesprek
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
  • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
  • Geen verborgen kosten
Meer over Competence Factory