Online Marketing

Waar liggen de grootste kansen op online marketinggebied? Voor jouw organisatie  en natuurlijk voor je carrière.

Start bijvoorbeeld met de training online marketing strategie. Daarmee kun je bepalen hoe je internet marketing gaat inzetten en welke kennis je verder zelf nodig hebt. Het vakgebied blijft zich ontwikkelen en biedt daarom veel kansen.  Om je concurrentie voor te blijven is het belangrijk dat je up to date blijft én weet wat je doet.

Top trainer: Minke Havelaar

minke Havelaar

De veelzijdigheid van de Online Marketeer

Binnen online marketing zijn zowel creatief vermogen, marketing kennis, technische kennis en analytisch vermogen belangrijk. Binnen veel organisaties wordt van een online marketeer verwacht dat hij of zij de juiste content kan creëren en verspreiden via de juiste kanalen en op de juiste devices. Daarna moeten resultaten gemeten en geanalyseerd worden. Vervolgens worden campagnes op basis van deze data en conclusies geoptimaliseerd.

Voor wie
Het mooie aan online marketing is dat het voor iedereen van toepassing is. En dan vaak op zowel strategisch als uitvoerend vlak. Toch is er een specifieke doelgroep te benoemen, zoals communicatie specialisten, marketeers maar ook ook CEO's en ZZP'ers die de vele mogelijkheden effectief willen inzetten.

Slim combineren van kennis
Competence Factory biedt online marketing trainingen aan uit het hele online marketing spectrum. Denk aan trainingen op het gebied van social media, SEO, SEA, Google Analytics, e-commerce en strategie.Ook verschillende content en creatie trainingen kunnen interessant zijn voor de online marketeer. Bekijk hieronder het specifieke aanbod.

Opleidingsadvies Online Marketing

Opleiding NIMA A Online Marketeer
Wil je als Online Marketeer aan de slag of je competenties op dit vlak aanvullen en vergulden met een NIMA A diploma? En wil je alle inhoudelijke vakken tot in de puntjes beheersen? Dan biedt het onderstaand programma de beste vulling die je je maar kunt voorstellen. Want je krijg maar liefst 8 volle cursusdagen én de nodige ondersteuning van vakdocenten om het felbegeerde papiertje in één maal te behalen. Dat betekent dat je dus volop aan de slag kunt tijdens de cursussen én dat je, als je dat wenst, een persoonlijk begeleidingstraject kunt inzetten met een top coach die alles op alles gaat zetten zodat jij je NIMA A certificaat kunt halen!

Online Marketing Strategie
Tijdens deze tweedaagse cursus Online Marketing Strategie maak je online marketing activiteiten concreet en leer je een Online Marketing Plan te schrijven. Aan bod komen: Search Engine Marketing, Social Media Marketing, Content Strategie, Video Marketing, Viral Marketing, Affiliate Marketing, Email Marketing, het toepassen van een SWOT analyse, ROI en het schrijven van een Online Marketing plan.

Opleiding Facebook Expert
Tijdens deze driedaagse cursus leer je een creatief concept te bedenken en dat middels Facebook Adverteren en Facebook marketing aan de man te brengen. Waar liggen de kansen voor jouw organisatie? Wat kun je als creatieve professional met dit sociale medium?

Opleiding Google Analytics
In deze opleiding leer je het meest gebruikte gereedschap voor de analyse van website bezoek optimaal te gebruiken, maar ga je ook dieper in op de nieuwste mogelijkheden binnen Google Analytics en ga je alles uit de software halen. Denk aan het optimaliseren van je databases, het gebruik van GTM (Google Tag Manager) en de toepassing van de nieuwste ontwikkelingen.

Opleiding Google Adwords
Heb je tomeloze ambities op het gebied van zoekmachine adverteren en wil je alles uit Google Adwords kunnen halen? Voor je eigen organisatie of voor je klanten? Volg dan deze vijfdaagse opleiding die je afsluit met het Google Search Advertising examen. Als je dat felbegeerde examen behaalt, ben je 'Google Certified Online Advertentie Professional'

Opleiding Social Media
In de opleiding Social Media Professional krijg je eerst twee dagen inzicht in het strategisch en conceptueel inzetten van Social Media en leer je in de laatste twee dagen hoe je heel hands on direct met Facebook aan de slag kan gaan, dan wel je bestaande Facebook activiteiten kunt optimaliseren. Met deze korte leergang van 4 dagen kun je snel je werkzaamheden op het gebied van Social Media professionaliseren.

Online Concept en Campagne
Goede ideeën zijn er genoeg. Maar hoe breng je ze tot leven? Op eerste dag van de de leergang waar jij voor hebt gekozen gaan we stappen, technieken en vaardigheden behandelen waarmee jij straks al je ideeën uit je hoofd tot werkelijkheid kan brengen. Of het nu een campagne idee voor een klant is, een nieuw product idee voor je bedrijf, of een idee voor je eigen start-up of zzp carrière. Aan de hand van de 4 stappenmethode gaat deze cursus je een nieuwe manier van werken (maar vooral van doen!) leren.

Combineer en stel je eigen opleiding samen!
Combineer online marketing trainingen en ontvangtot 25% korting. Op deze manier kan je bij Competence Factory binnen jouw persoonlijke budget meer trainingen volgen. Vraag naar de voorwaarden.

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Volledig aanbod (13)
Cursussen (10)
Opleidingen (3)
Last-minutes (1)

Training Online Marketing Strategie

Ontdek hoe je de veelzijdigheid van Online Marketing strategisch toepast

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Opleiding Online Marketing

In de opleiding Online Marketing ontwikkel je zowel strategisch als conceptueel een plan dat je kunt (laten) uitvoeren of waa…

Normaal 2.550,- Nu 2.040,- (excl. BTW) Uw opleidingsvoordeel is €510,- Bekijk opleiding

Opleiding NIMA A - Online Marketeer

Behaal je NIMA A diploma Online Marketing met het meest volledige cursuspakket!

Normaal 4.050,- Nu 2.600,- (excl. BTW) Uw opleidingsvoordeel is €1.450,- Bekijk opleiding

Training Growth Hacking in a Day

Growth hack je bedrijf in 1 dag ! Vind de eerste 50 hacks die jouw bedrijf gaan laten groeien. Er is ook een 2-daagse cursus …

Normaal 525,- Nu 325,- (excl. BTW) 1e 10 plaatsen €200,- korting Bekijk training

Training Growth Hacking

Growth Hack je bedrijf! Vanaf dag 1 ga je concreet aan de slag met de groei van je bedrijf. Beste prijs/ kwaliteitverhouding …

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Training Big Data & Marketing Automation

Big data en de toepassingen daarvan, zoals marketing automation, staan de laatste tijd enorm in de belangstelling. Door versc…

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Training Zoekmachineoptimalisatie/ SEO

Optimaliseer je website voor zoekmachines en behaal de hoogst mogelijke ranking

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk training

Training E-commerce

Optimaliseer de opbrengsten uit je webwinkel met de juiste strategie en technieken

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Training E-mailmarketing

Tijdens deze training leer je de do's en don'ts van emailmarketing. Ook werk je een strategie uit om je organisatie duurzaam …

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk training

Training Online Storytelling

Leer met de Cursus Online Storytelling welke kansen social media en andere online platforms bieden om je doelgroep met verhal…

Normaal 525,- Nu 525,- (excl. BTW) plus 2e persoon gratis of JBL speaker cadeau! Bekijk training

Training Webcare & Community Management

Bereik en activeer grote groepen mensen in sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Linkedin

Voor 525,- (excl. BTW) Bekijk training

Opleiding E-commerce

Stap nu in de snelst groeiende ontwikkeling op internet: E-commerce

Normaal 1.950,- Nu 1.755,- (excl. BTW) Uw opleidingsvoordeel is €195,- Bekijk opleiding

Training Examentraining NIMA A Online Marketeer

Op woensdag 24 januari 2018 geven wij voor het eerst een examentraining voor NIMA A Online marketeer. Tijdens deze 1-daagse t…

Voor 250,- (excl. BTW) Bekijk training

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom een cursus volgen bij de Competence Factory?

What's in it for you? Als je een cursus of opleiding volgt bij de Competence Factory krijg je altijd:

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events