Opleidingsadvies Social Media

Social Media is niet meer weg te denken in de digitale marketingstrategie. Welk netwerk zet je waarvoor in en hoe communiceer je op een transparante manier? Hoe ga je om met communities en hoe incorporeer je Social Media in je organisatie?

Adviespagina Facebook opleidingen
Competence Factory heeft een breed aanbod van trainingen die aansluiten op de behoefte van diverse niveaus. Naast het maken van strategisch keuzes en het realiseren van een conceptuele uitvoering, kun je bijvoorbeeld ook (met je team) content voor Social Media leren maken. Door slim trainingen te koppelen krijg je bovendien een lagere prijs per training.

Serieuze kansen op de markt, zorg dat je ze pakt!

Kansen:

 • Social media advertising. Een vakgebied waar je snel het verschil kunt maken. Vooral Facebook is een super belangrijk kanaal geworden en advertising expertise is veel waard voor organisaties.
 • Opzetten van een goede social media strategie is nog voor veel organisaties een on-ontgonnen gebied waar veel is te bereiken.
 • Webcare- en community building Veel profit- en non profit organisaties kunnen niet meer zonder.
 • Er is veel content nodig: filmpjes, beelden teksten. Vooral de snelheid en dus je skills van diverse programma's maken het verschil.

De afgelopen jaren is Social Media een zeer volwassen medium geworden dat nog lang niet overal effectief ingezet wordt. Met het fijnmazige curriculum van Competence Factory kun je direct starten en je verder specialiseren in diverse competenties of juist ervoor kiezen om een strategische expert rol te bekleden.

Het is ook van belang dat je zoveel mogelijk kennis zo snel mogelijk tot je neemt, je laat informeren en inspireren. Download bijvoorbeeld ons Whitepaper dat geheel gaat over "Briljante Social Strategy, maar.. hoe voer je het uit?"
Belangrijke links over ons Social Media Curriculum :

Bekijk de presentatie van Paul Blok van de laatste Inspiration Factory

Download het whitepaper hier
WHITE PAPER SOCIAL MEDIA VOOR ORGANISATIES

Extra: laat je begeleiden door je persoonlijke coach

Natuurlijk wil je snel meters maken en je bekwamen in je vakgebied. Competence Factory biedt je de mogelijkheid om je bij een leergang Social Media te koppelen aan je eigen, persoonlijke coach die je helpt om alles uit de opleidingen te halen en een goed Social Media plan of een persoonlijk business plan te maken.

Slim combineren van kennis

Competence Factory is een van de grootste 'Content & Creatie' trainings aanbieders van Nederland. Veel cursisten combineren daarom Online Marketing trainingen met vaardigheidstrainingen. Content moet ten slotte ook gemaakt worden. Combineren is natuurlijk voordeliger.

Hoe meer trainingen je boekt hoe hoger de korting en na de eerste training krijg je een extra korting van 25 % op een vervolg training. Iedereen die bij ons start is automatisch member en mag alle Inspiration Factory's 12 maanden lang gratis volgen.

We willen inspireren. Dat doen we met top trainers en prettige locaties. We zijn ook transparant. Wij hebben geen aparte locatie, arrangement noch materiaal kosten. Je hoeft ook geen eigen laptop mee te slepen en werkt op een PC of Mac.

Erkende opleidingen bij Competence Factory

 

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Waarom
Competence Factory?

 • Kleine groepen
 • De beste trainers met praktijkachtergrond
 • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
 • Kosteloos intake-adviesgesprek
 • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
 • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
 • Geen verborgen kosten
Meer over Competence Factory