Gratis opleiding met UWV Scholingsvoucher

Vrijdagmiddag scholingsvoucher inloopmiddag!

Vrijdagmiddag = UWV scholingsvoucher inloopmiddag

Iedere vrijdagmiddag van 14 uur tot 17 uur organiseren wij een inloopmiddag voor de UWV Scholingsvoucher.
Heb je vragen over de opleidingen die aansluiten op de kansberoepen op het gebied van Online Marketing, Webdesign of Webdevelopment? Of heb je hulp nodig bij het invullen van je scholingsvoucher? Kom dan vrijdagmiddag naar onze vestiging op de Prinsengracht 583 in Amsterdam. Onze opleidingsadviseurs staan dan voor je klaar. Wij denken graag met je mee en helpen je met de formulieren en de boeking. Omdat het vrijdagmiddag is zorgen we ervoor dat er ook een gezellig hapje en drankje klaarstaat.

Meld je aan via [email protected] zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Tot vrijdag!

UWV Informatieavond Rotterdam: 16 maart 2017 geannuleerd

Update 23-02-2017

Inmiddels hebben wij bericht gekregen van het UWV dat het budget voor deze vouchers bijna op is. Daarom hebben wij besloten om deze avond te annuleren.

Vanzelfsprekend willen wij je nog wel helpen bij het invullen van jouw aanvraag indien je besluit om bij ons een training te volgen. Je maakt nog steeds kans om deze € 2500,- via het UWV vergoed te krijgen. Wij adviseren je om je aanvraag zo snel mogelijk in te sturen, het UWV behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst tot het budget daadwerkelijk op is.

Mocht de voucher toch niet toegekend worden zit je bij ons nergens aan vast. Wanneer je namelijk kan aantonen dat je geen akkoord hebt gekregen van het UWV, bijvoorbeeld omdat het budget op is dan kun je kosteloos de boeking annuleren of tegen een speciaal tarief het pakket alsnog volgen mocht je daar zelf voor kiezen.

Voor hulp bij je scholingsvoucher aanvraag kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 020-5225225.

Alle informatie over de scholingsvoucher, de trainingen én het juiste opleidingsadvies voor online marketeers en creative professionals!

De overheid stimuleert kansrijke beroepen met scholingsvouchers van €2.500,- die via het UWV verstrekt worden. En daar kun jij zeer waarschijnlijk ook gebruik van maken!

Vraag nu je scholingsvoucher aan bij het UWV

Ben jij op zoek naar werk en wil je je laten omscholen richting een kansberoep? Dan heb jij recht op een scholingsvoucher van het UWV ter waarde van €2.500,- inclusief BTW*.

Heb ik ook recht op een scholingsvoucher als ik al werk heb?

Zowel werklozen als werkenden hebben recht op een voucher. Je kunt namelijk in beide gevallen op zoek zijn naar werk. Je hebt dus ook recht op de voucher als je al een baan hebt.

Volg dit stappenplan:

Met onderstaand stappenplan kun je direct aan de slag:

Bij Competence Factory krijg je overigens altijd een certificaat. Lees onder aan deze pagina meer over verschillende certificeringen.

Alles op je gemak nalezen? Download hier het stappenplan.

Wat is de kansberoepenlijst? En welke opleidingen sluiten aan?

De kansberoepenlijst (download) is een lijst met beroepen die door de overheid gestimuleerd worden. Dit gebeurt door middel van subsidie in de vorm van de scholingsvoucher. Hieronder zie je de beroepsgroepen van de kansberoepenlijst met enkele opleidingen die aansluiten op de lijst. Dit is slechts een selectie:

Opleidingen voor Marketing Medewerker / Online Marketeer

Opleiding Online Marketeer
Opleiding Facebook Expert
Opleiding Social Media Professional
Opleiding Social Media Expert
Opleiding Google Master
Opleiding Google Adwords Certified Online Advertentie Professional
Opleiding Google Adwords Fundamentals
Opleiding Google Analytics
Opleiding E-Commerce

Opleidingen voor Recruiter

Social Media Recruitment

Opleidingen voor Webdesign / Webdeveloper

Opleiding UX Design
Opleiding Wordpress Expert
Opleiding Frontend Webdeveloper
Opleiding Frontend Webdeveloper Professional
Opleiding Webdesign

NIMA en Google Certificeringen

Alle opleidingen sluiten af met een Competence Factory certificaat. Bij diverse trainingen kun je door middel van een examen 'Professional', 'Expert' of 'Artist' titels behalen.

Voorbeelden hiervan zijn :

 • Een NIMA A Specialisatie Online Marketeer, waarna je het examen bij NIMA kunt aanvragen.
  15 van onze Online Marketing trainingen hebben NIMA PE punten.
 • Twee officiële Google Adwords trainingen die opleiden tot het officiële 'Google Fundamentals' of 'Google Adwords Certified Online Advertising Professional' certificaat.
 • Onze online Marketing opleidingen zijn allemaal op HBO niveau.
 • Nu begint jouw zoektocht naar een baan in de online branche!

Telefonische hulp bij kiezen?

Heb je geen tijd voor de informatieavond maar wel hulp nodig bij het kiezen of invullen van de formulieren? Geen probleem! Bel vrijblijvend 020-5225225. Onze medewerkers helpen je met veel plezier bij het maken van de juiste keuze. Let op! Competence Factory kan je alleen advies geven op het gebied van Online Marketing, Webdesign, Webdevelopment en Adobe opleidingen.

*Voor de voorwaarden verwijzen wij naar het UWV

 

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Waarom
Competence Factory?

 • Kleine groepen
 • De beste trainers met praktijkachtergrond
 • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
 • Kosteloos intake-adviesgesprek
 • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
 • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
 • Geen verborgen kosten
Meer over ons