Blog

Meet the trainer: Jeroen de Koning

Jeroen de Koning is pas net veertig, maar werkt al ruim 20 jaar als marketeer. Sinds 2003 werkt hij met Google Adwords, en inmiddels weet hij dan ook echt álles van Google.


Gadget van de maand: Gimbal

Bij Competence Factory zijn we dol op gadgets. Deze maand krijgen we geen genoeg van onze Gimbal – een stabilisator voor camera's waarmee je professioneel ogende video's maakt.


Google Analytics Intelligence

Sinds een aantal maanden is het mogelijk om vragen rechtstreeks aan Google Analytics te stellen. Niet meer langdurig zoeken in de verschillende rapportages, maar direct antwoord door middel van de nieuwe feature Analytics Intelligence.


5 growth hacks die je nog geen 5 minuten kosten

Onze growth hacking trainer Chris Out geeft vanuit zijn bedrijf Rockboost dagelijks growth hacking tips. Hier vijf hacks die je in no-time hebt uitgevoerd..


5 tips voor Photoshop inspiratie

Sofie Colmbijn is docent Photoshop bij Competence Factory. Als creatieve ondernemer weet zij haar cursisten niet alleen alle kneepjes van het pakket Photoshop bij te brengen, maar ze inspireert ze ook met vele voorbeelden. Naast het lesgeven is Sofie sinds 2014 bezig met haar eigen bedrijf Stick to the Brand.  Stick to the brand combineert professionele eventfotografie en Photo booth fotografie met omzetverhogende online marketingstrategieën en zetten jouw organisatie langdurig in de spotlight…


Adobe Photoshop: Sneltoetsen

Hieronder een overzicht van sneltoetsen in Adobe Photoshop.


Creativiteit een belangrijke vaardigheid bij 'Future Jobs'

De Adobe blog is een prima plaats om inspiratie en leuke weetjes over de Adobe pakketten op te doen. Er staan allerlei interessante nieuwsartikelen op en zowel op de blog als bijvoorbeeld op de Instagram feed van Adobe vind je ook altijd inspirerende beelden van het werk van andere Adobe-gebruikers.


Instagram Stories is hot!

Toen deze nieuwe functie net gelanceerd werd bij Instagram waren velen, waaronder ik, vooral erg sceptisch over deze nieuwe tool. Want leek het gewoon niet bizar veel op Snapchat? Nu meer dan een jaar na de lancering van de stories functie is Instagram Stories niet meer weg te denken en doen jong, oud en bedrijven hier volop aan mee.


Samenwerken om blended leervormen te ontwikkelen

Editio en Competence Factory zijn allebei specialist op hun eigen vakgebied. Editio is de online specialist met een zeer compleet aanbod aan creatieve- en zakelijke, commerciele schrijfopleidingen. Competence Factory biedt met haar Marketing Business School een grote diversiteit aan content gerelateerde live-trainingen aan. Een voor de hand liggend partnership om een deel van het aanbod uit te wisselen.


Recruitment kan ook anders, zet de bril van de sollicitant op!

Overal zijn vacatures, de tekorten zijn voelbaar in de ICT, in de zorg en de bouw. Is de strijd om talent begonnen? Hoe ga jij jouw organisatie nu laten opvallen tussen al die werkgevers die zitten te vissen in dezelfde vijver met dezelfde visspullen en -technieken?


Meer nieuws

Waarom
Competence Factory?

  • Kleine groepen
  • De beste trainers met praktijkachtergrond
  • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
  • Kosteloos intake-adviesgesprek
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
  • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
  • Geen verborgen kosten
Meer over Competence Factory