Blog

5 growth hacks die je nog geen 5 minuten kosten

21 Juni Training Growth Hacking in a Day


5 tips voor Photoshop inspiratie

Sofie Colmbijn is docent Photoshop bij Competence Factory. Als creatieve ondernemer weet zij haar cursisten niet alleen alle kneepjes van het pakket Photoshop bij te brengen, maar ze inspireert ze ook met vele voorbeelden. Naast het lesgeven is Sofie sinds 2014 bezig met haar eigen bedrijf Stick to the Brand.  Stick to the brand combineert professionele eventfotografie en Photo booth fotografie met omzetverhogende online marketingstrategieën en zetten jouw organisatie langdurig in de spotlight…


Adobe Photoshop: Sneltoetsen

Hieronder een overzicht van sneltoetsen in Adobe Photoshop.


Creativiteit een belangrijke vaardigheid bij 'Future Jobs'

De Adobe blog is een prima plaats om inspiratie en leuke weetjes over de Adobe pakketten op te doen. Er staan allerlei interessante nieuwsartikelen op en zowel op de blog als bijvoorbeeld op de Instagram feed van Adobe vind je ook altijd inspirerende beelden van het werk van andere Adobe-gebruikers.


Instagram Stories is hot!

Toen deze nieuwe functie net gelanceerd werd bij Instagram waren velen, waaronder ik, vooral erg sceptisch over deze nieuwe tool. Want leek het gewoon niet bizar veel op Snapchat? Nu meer dan een jaar na de lancering van de stories functie is Instagram Stories niet meer weg te denken en doen jong, oud en bedrijven hier volop aan mee.


Samenwerken om blended leervormen te ontwikkelen

Editio en Competence Factory zijn allebei specialist op hun eigen vakgebied. Editio is de online specialist met een zeer compleet aanbod aan creatieve- en zakelijke, commerciele schrijfopleidingen. Competence Factory biedt met haar Marketing Business School een grote diversiteit aan content gerelateerde live-trainingen aan. Een voor de hand liggend partnership om een deel van het aanbod uit te wisselen.


Recruitment kan ook anders, zet de bril van de sollicitant op!

Overal zijn vacatures, de tekorten zijn voelbaar in de ICT, in de zorg en de bouw. Is de strijd om talent begonnen? Hoe ga jij jouw organisatie nu laten opvallen tussen al die werkgevers die zitten te vissen in dezelfde vijver met dezelfde visspullen en -technieken?


The Dublin diaries: verslag van een inspiratiereis naar Google HQ

Op 2 februari 2018 organiseerde Competence Factory een weekendtrip naar Google HQ voor cursisten en partners. CEO René hield een dagboek bij: "Ik heb wel 10 pooltafels geteld".


Webdesign; de kortste weg naar een goed ontwerp

Een goede website bereik je niet alleen door het kiezen van een mooi WordPress template. Je begint met een gedegen plan.


WordPress ’s werelds populairste CMS

Over niet al te lange tijd zal WordPress een magische grens bereiken. Dan is 25% van alle websites


Meer nieuws

Waarom
Competence Factory?

  • Kleine groepen
  • De beste trainers met praktijkachtergrond
  • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
  • Kosteloos intake-adviesgesprek
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
  • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
  • Geen verborgen kosten
Meer over Competence Factory