Video en Animatie

Video content is een essentieel onderdeel van je contentstrategie en iedereen krijgt er mee te maken. De Digital art school van Competence Factory heeft trainingen voor zowel de 'pro' als de marketeer om overtuigende streaming ads, animaties  te kunnen maken.

Top trainers:

Ruben van Esterik,   Sjoerd van Dijk

ruben-e

 

 

 

 

 

_wk_0010

 

 

 

 

 

Slim combineren van kennis

Competence Factory is een van de grootste aanbieders in Nederland van trainingen op het gebied van content en creatie. Combineer de video  animatie trainingen met bijvoorbeeld Design Thinking.

 

Veel cursisten combineren ook trainingen op het gebied van strategische online marketing trainingen met een of meer van de vele vaardigheidstrainingen. Een campagne en de bijbehorende content maak je immers vaak in eigen huis. Je kunt flexibel - afhankelijk van tijd en budget met één training starten en op een later tijdstip je kennis uitbreiden door ook het volgende level te volgen.

 

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Volledig aanbod (6)
Cursussen (5)
Opleidingen (0)
Last-minutes (2)

Leer in deze training geavanceerde animaties, bewegende grafische en visuele effecten voor film, video, multimedia en interne…

Voor 849,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Leer in deze vervolgtraining Adobe After Effects efficiënt animaties en effecten te ontwerpen voor film, video, DVD, multime…

Normaal 975,- Nu 780,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €195,- Bekijk cursus

Met de cursus Adobe Animate CC leer je animaties maken

Voor 849,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Leer de basis van digitale videomontage met Adobe Premiere Pro; vanaf het inladen vanaf de videocamera tot aan het exporteren…

Normaal 849,- Nu 679,20 (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €169,80 Bekijk cursus

Adobe Premiere Pro is een van de toonaangevende programma's op het gebied van videomontage. Deze gevorderde training l…

Voor 849,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Maak een complete film met video, geluid, teksten en grafische elementen

Maatwerk Bekijk cursus

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events