Webdesign

Webdesign is een onderdeel van Webdevelopment en richt zich op de frontend van Websites. Competence Factory heeft voor ieder niveau en elke achtergrond trainingen en is een van de grotere en meest ervaren opleiders voor dit zo rap veranderende vakgebied.

Uiteraard kun je zelf programma's op maat samenstellen. De pakket korting wordt ook op maat gemaakte programma's automatisch doorberekend. Je kunt de route met code of zonder code kiezen. Om je op weg te helpen in je keuze lichten we enkele trainingen kort toe.

Les van toptrainers: Ruben Olislagers en Arno Mol

ruben-o

 

 

 

 

arno mol

 

 

 

 

We hebben recentelijk 3 geheel vernieuwde opleidingstrajecten samengesteld:

Opleiding Interactive Webdesigner

Opleiding Frontend Webdesign

Opleiding Ux design

De losse trainingen:

Webdesign overview
De perfecte training om je te oriënteren. Bij deze 1 daagse Webdesign cursus komen alle aspecten aan bod bij het maken van een website. Je krijgt zeer veel tips een tricks.

WordPress
Complete sites bouwen met het gratis Content Management Systeem (CMS) van WordPress. Je kunt met kant en klare templates en plugins snel resultaat behalen maar ook websites op maat maken. Het is mede daarom het meest gebruikte platvorm in de wereld.

Cursus Adobe Dreamweaver
Wil je de website zelf bouwen volgens de webrichtlijnen? Kies dan voor de Dreamweaver cursus waar je leert om een responsive design te bouwen met het veel gebruikte Bootstrap framework.

Cursus HTML5 CSS3 level I en II
De basistalen van het Web en een must voor wie volledige controle krijgen over de frontend van je Webdesign.

Training Javascript
JavaScript is de scripttaal die je in combinatie met HTML en CSS gebruikt om je webpagina's dynamisch en interactief te maken. Voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als Webdesigner / Frontend Webdeveloper. Gedegen voorkennis van HTML en CSS is vereist.

Opleidingen UX design
Van conversieoptimalisatie tot persuasive design en natuurlijk interaction design. Meerdere opleidingen voor de ervaren Webdesigner/ Frontend developer.

Cursus Usability
Wil je een pro worden op de gebruiksvriendelijkheid van je site? Bekijk dan eens het programma van deze zeer praktische tweedaagse cursus Usability.

Cursus Interaction Design
Ben je zelf een ontwerper en wil je zelf ontwerpen maken die bezoekers aanzetten tot actie? Volg dan onze Interaction design training.

Overzicht Webdesign trainingen

cursus opleiding-webdesign widget

Welke leergang past bij mij?

Je kunt altijd bellen met een van de adviseurs van Competence Factory om een persoonlijk advies te vragen. Welke leergang past het beste bij jou? Competence Factory begrijpt dat je een opleidingsbudget maar één keer kunt uitgeven en dat het belangrijk is een goede keuze te maken.

 

Websites ontwikkelen: Focus op succes vanuit een gedegen concept.
Wanneer je op zoek bent naar specifieke kennis om je kennis te vergroten op het gebied van web/app design of development, ben je bij Competence Factory aan het juiste adres. Competence Factory focust op het maken van succesvolle websites en apps. Een website of app is geen doel op zich maar altijd onderdeel van een totaal concept.

Daarom heeft Competence Factory diverse specialistische leergangen waarbij hier en daar een uitstapje gemaakt wordt naar andere disciplines. In deze special maken we inzichtelijk waarom deze multidisciplinaire aanpak essentieel is.

Succes zit ‘m in de details!
Web/app design en development is zo’n multidisciplinaire omgeving waar conversie, succes en tevredenheid van je opdrachtgever afhangt van de kennis van het gehele plaatje. Details maken het verschil bij het doel; een succesvolle, converterende website. Details die de trainers van Competence Factory je aanreiken aangezien zij jarenlange praktijkervaring hebben.

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

+ Lees meer

Post HBO Online marketing trainingen geaccrediteerd door het Nima • Adobe trainingen authorised by Adobe • Google Opleidingen met officiële Google fundamentals examen en Google Certified Online Advertising Professional.

Trainingen

Volledig aanbod (9)
Cursussen (6)
Opleidingen (3)
Last-minutes (2)

De Cursus Overview Webdesign is de perfecte training om je te oriënteren. Het is de absolute aanrader voor iedereen die een …

Normaal 525,- Nu 420,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €105,- Bekijk cursus

Met de cursus Adobe Dreamweaver heb je een goede basis om aan de slag te gaan met het bouwen en onderhouden van een website.

Voor 849,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Axure Rapid Prototyping (Axure RP) is de meest gebruikte prototype-tool onder professionals.  Om het maximale uit Axure…

Normaal 525,- Nu 420,- (excl. BTW) Je Last-minutekorting is €105,- Bekijk cursus

Maak een ontwerp in Sketch en presenteer een klikbaar prototype in Invision. In deze tweedaagse cursus leer je jouw app of…

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Maak een ontwerp en een klikbaar prototype in Adobe XD. In tegenstelling tot vele andere beeldprogramma’s is Adobe Exper…

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Verleid je bezoekers tot de door jouw gewenste actie met een uitmuntend design

Voor 975,- (excl. BTW) Bekijk cursus

Word in 9 dagen Interactive Designer! Inhoud programma: o.a.Design thinking, Interaction Design & Sketch. Beste prijs/ kwalit…

Normaal 3.525,- Nu 2.644,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €881,- Bekijk opleiding

Volg de 7-daagse Opleiding Frontend Webdesign met o.a. Adobe XD, Interaction Design, Experience Design & Dreamweaver. Beste P…

Normaal 3.324,- Nu 2.660,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €664,80 Bekijk opleiding

Word in 5 dagen UX Designer. Inhoud programma: Axure RP, Interaction Design, Persuasive Design. Beste Prijs/ Kwaliteitverhoud…

Normaal 2.475,- Nu 1.856,- (excl. BTW) Je opleidingsvoordeel is €619,- Bekijk opleiding

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events