Hierdoor worden maatwerk trainingen als extra effectief ervaren.  Er wordt namelijk uitsluitend behandeld wat voor de groep of cursist relevant is.

Het samenstellen van de maatwerk training

Na het ontvangen van jouw aanvraag neemt Competence Factory telefonisch contact op om jouw opleidingsbehoefte te inventariseren. Meestal wordt op dit moment al een trainer betrokken. Op basis van dit gesprek wordt samen met u een lesplan opgesteld en brengt Competence Factory advies uit over de meest geschikte leervorm. Meestal is dit een klassikale training maar het kan ook werkplekbegeleiding, een workshop of een motivatieprogramma zijn.

Betaalbaar; vanaf 200 euro per persoon per dag

Competence Factory hanteert zeer concurrerende dagprijzen. Er wordt een dagprijs en een prijs per cursist berekend. Hierdoor zijn de tarieven voor prive-les of kleine groepen ook betaalbaar.

Voorbeeld: voor een groep van 5 betaal je afhankelijk van de expertise en locatie tussen de €250 en €350 per persoon. Deze indicatie is inclusief alle faciliteiten, computers, lunches en versnaperingen indien je voor een locatie bij Competence Factory kiest.

Grote groepen

Competence Factory heeft ervaring met kleine tot zeer grote opleidingsprojecten. Denk aan een traject voor 1200 cursisten van VNU en een project voor 800 werknemers van de toenmalige AKN.

De hoofdvestiging van Competence Factory is in hartje Amsterdam gevestigd op de Prinsengracht. Hier zijn verschillende leslokalen beschikbaar. Op de 5e verdieping is een grote zaal met een capaciteit van maximaal 100 deelnemers.

cursussen amsterdam

Foto onder: de 5e etage Prinsengracht een zaal met een capaciteit voor 100 deelnemers.

Advies op maat

Meer informatie of voor een op maat gesneden voorstel adviseren wij u om vrijblijvend advies of een offerte aan te vragen. Vraag naar één van onze opleidingsadviseurs.

Cases maatwerk & incompany

- ABN AMRO
'Video maken met de iPad'

- Delta Loyd
'Tablet Publishing'

- Wolters Kluwer
'Make your own commercial

- Algemeen Dagblad
'Concept & Campagne'

- Nebus Loyalty
'Grafische Kennis'

- Ilse Media
'Interaction Design'

- Provincie Utrecht
'Adobe Illustrator'

- Internationale Bank
'Content creëren met social media tools’

- Story of Clive
'Productie animatie video in Roemenië'

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom een cursus volgen bij de Competence Factory?

What's in it for you? Als je een cursus of opleiding volgt bij de Competence Factory krijg je altijd:

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events