Blog

Dé 5 contentmarketing trends voor 2019

Het leukste aan werken in marketing? Het speelveld verandert constant, waardoor je moet blijven bijleren en je strategie steeds moet bijstellen. Daardoor gaat het nooit vervelen! Ook op het gebied van contentmarketing verandert er veel. De start van het nieuwe jaar is een mooi moment om te kijken of jouw strategie nog up to date is. Daarom in dit artikel 5 contentmarketing trends voor 2019, zodat jij jouw content volgend jaar zo effectief mogelijk in kunt zetten!


Dit is Pepijn

Twintig vragen aan onze avontuurlijke jonge hond Pepijn. Bij Competence Factory is hij sales coördinator, en geeft hij opleidingsadvies.


Zo maakt tech ons leven makkelijker - deel 1

Tech maakt een steeds groter deel uit van ons leven, ook van ons werk. Daar weten onze trainers alles van. In deze serie vertellen onze trainers alles over hun favoriete tools en doen ze hun voorspellingen over de rol van tech in de toekomst.


Dit is Quinty

Als je het afgelopen halfjaar een training hebt gevolgd bij Competence Factory ken je haar zeker al: onze planner Quinty. Ze stelt zich voor in vijf persoonlijke vragen. 


5 slimme LinkedIn strategieën die jou helpen groeien

LinkedIn kan nogal overweldigend zijn. Hoe val jij op tussen al die berichten? En wat moet je plaatsen? Zitten mensen wel op bedrijfsupdates te wachten? Wij beloven je: als je LinkedIn op de juiste manier inzet kan het je een heleboel opleveren! Vandaag delen we 5 slimme LinkedIn strategieën die jou gaan helpen groeien.


6 marketing podcasts die je zou moeten luisteren

Podcasts worden steeds populairder. Ook wij vinden het heerlijk om ernaar te luisteren bij het ontbijt, in de trein of auto, voor het slapengaan of tijdens het schoonmaken. De kwaliteit van de podcasts wordt steeds hoger en er blijven pareltjes bijkomen. Het is een mooie, laagdrempelige manier om te leren van experts. Vandaag zetten we onze favoriete podcasts op het gebied van marketing voor je op een rijtje. Wij hebben er al veel van geleerd!


Alumni aan het woord: ‘Ik zocht meer diepgang én een nieuwe baan’

Na een tijd als creatief gewerkt te hebben was Sander Kramer toe aan verandering. Hij sprak een opleidingsadviseur van Competence Factory en besloot de schoolbanken weer in te gaan. Daarmee sloeg hij een nieuwe richting in, waarin hij strategisch denken en creatief uitvoeren met elkaar combineerde. Het resultaat? Een nieuwe baan en veel nieuw werkplezier.


Competence Factory-CEO René Steuer: 'Innovatie zit in ons DNA. We zijn enorm nieuwsgierig.’

René Steuer is oprichter van Competence Factory. Hij werkt al 26 jaar in het opleidingsvak, en was ooit pionier op het gebied van nieuwe media en direct marketing. Ook nu nog is hij dagelijks bezig met innovaties in online marketing. We spreken hem over zijn verwachtingen én ambities voor de toekomst.


Meet the trainer: Eddy Boeve

Bij Competence Factory werken we met specialisten die midden in de praktijk staan en de ontwikkelingen in hun vakgebied nauwgezet volgen. Zo ook Eddy Boeve, die het bovendien leuk vindt om zijn kennis over te dragen. In onze Marketing Business School geeft hij trainingen op het gebied van UX en conversie-optimalisatie. Wie is hij en hoe werkt hij als trainer?


Doelgericht groeien: Chris Out over Growth hacking

In oktober 2017 startte bij Competence Factory een nieuwe opleiding: Growth hacking. De eerste training waarin je ‘hands on’ aan de slag gaat met de groei van jouw bedrijf, onder leiding van toptrainer en growth hacking-pionier Chris Out.


Meer nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events