Gratis Parkeren in Rotterdam

Adres
Metaalhof 27,
3067 GM Rotterdam

Vul je eigen adres in en vind de snelste route naar onze locatie in Rotterdam.

Media Center Rotterdam
Het media center in Rotterdam bevindt zich op een goed bereikbare locatie. Het MediaCenter is een full service media bedrijf met meerdere druk- en prinsstraten. Je vindt er een grote opslag en distributie centrum tot en met in huis social media bedrijven en website bouwers. Tijdens of na de cursus is er alle ruimte om een rondleiding door het pand te krijgen.
Parkeren
Er zijn genoeg parkeerplaatsen op het dak van het pand.
Met het openbaar vervoer
Vanaf het station Rotterdam Alexander is het 10 minuten lopen.

 

rotterdam pano

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events