Opleiding Backend/PHP Developer

Start
do 15 maart 2018
in Amsterdam
Normaal 1.950,- Nu 1.755,- (excl. BTW) Uw voordeel is €195,-
Neem optie

Wil je via een gericht traject de stap maken richting Backend / PHP Developer? Dan is deze Opleiding iets voor jou. In deze cursus leer je alles op het gebied van Backend Development. De training is praktijkgericht en hands on ingericht. De leergang opent de deur naar het werken als Backend/PHP Developer. Daarmee ben je in de huidige arbeidsmarkt een gewilde werknemer.

Wil jij op de hoogte blijven van vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Wat leer je tijdens de opleiding Backend/PHP Developer

De Opleiding Backend/PHP Developer bestaat uit de volgende onderdelen:


Dag 1 & 2: PHP & MySQL Databases Level I
PHP, Linux en MySQL zijn nauw met elkaar verbonden. PHP, een serieuze concurrent van Microsoft’s ASP(.net), is de taal/ script die enorm veel gratis scripts kent op het internet en daarnaast ook nogeens logisch in elkaar zit voor een database-script/ -taal en is zeer plezierig om aan te leren. Door het enorm grote aanbod van gratis scripts op het internet en de doorgroei van Linux neemt de populariteit van PHP enorm toe.


Dag 3 & 4: PHP & MySQL Databases Level II
Om professionele database-gestuurde websites te maken, wordt steeds vaker de succesvolle scripttaal PHP en MySQL databases ingezet. De combinatie PHP en MySQL zorgen voor snelle, efficiënte oplossingen om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.

Tevens brengen PHP en MySQL, applicaties gemakkelijk naar het web. PHP is de gemakkelijk aan te leren scripttaal. MySQL is de stabiele en snelle database die zich kan meten met alle grote en snelle relationele databasemanagementsysteem.


Voor wie is de opleiding Backend/PHP Developer bedoeld?

Voor het goed kunnen volgen van deze Leergang is een zeer goede basiskennis op het gebied van HTML, CSS & Javascript minimaal vereist. Deze kan bijvoorbeeld opgedaan worden tijdens onze Leergang Frontend Webdevelopment

Gerelateerde trainingen

Waarom
Competence Factory?

  • Kleine groepen
  • De beste trainers met praktijkachtergrond
  • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
  • Kosteloos intake-adviesgesprek
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
  • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
  • Geen verborgen kosten
Meer over Competence Factory