Opleiding Webdesign Professional

Start
vr 26 januari 2018
in Amsterdam, Utrecht
Normaal 2.349,- Nu 1.997,- (excl. BTW) Uw voordeel is €352,35
Neem optie

In de Opleiding Webdesign Professional leer je hoe je een gebruiksvriendelijke website opzet met HTML codes. Om je website helemaal naar je hand te zetten leer je het beeld op je website te bewerken en code te schrijven.

Een goede start op het gebied van het ontwerpen van websites, zowel voor de ‘traditionele’ desktop pc als voor mobiele devices waardoor je dus meer leert over webdesign voor verschillende schermen.

In deze opleiding zit een praktijkdag die je leert je theorie in de praktijk te brengen. Niet alleen leer je waar de knoppen zitten, ook hoe je ze moet gebruiken.

Wil jij op de hoogte blijven van vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Wat leer je tijdens de opleiding Webdesign Professional

Let op: Boek de leergang in de aangegeven volgorde! Zo maak je optimaal gebruik van de leergang.

De leergang Webdesign met code bestaat uit de volgende onderdelen:

Dag 1: Overview Webdesign
Binnen 1 dag krijg je een overzicht van alle internet beroepen en de verschillende fases die je doorloopt om een goede websites te maken. Je krijgt inzicht in het ontwerpen voor verschillende platformen zoals mobiel, tablet en desktop. Uiteraard komen alle laatste ontwikkelingen aanbod, net als de belangrijkste technieken en tools waarmee moderne websites ontworpen en gebouwd worden.

Dag 2 en 3: Interaction Design
Tijdens de cursus Interaction Design krijg je alles in beeld wat komt kijken bij het opzetten en ontwerpen van een goede gebruikersinterface. Naast de theorie, waarbij je dieper ingaat op de beginprincipes van interaction design, een stukje geschiedenis en trends, krijg je ook veel direct toepasbare handvatten die je kan gebruiken bij het ontwerpen van een gebruikersinterface voor websites, tablets en mobiele devices. Tijdens de tweede dag ga je de theorie ook toepassen met een eigen ontwerp.

Dag 4 en 5: Dreamweaver
Met de cursus Adobe Dreamweaver heb je een goede basis om aan de slag te gaan met het bedenken, ontwerpen, bouwen en onderhouden van een website. Adobe Dreamweaver het is het ideale gereedschap voor zowel de programmeur als de designer, waarmee je volgens het ‘What You See Is What You Get’ oftewel WYSIWYG – pricipe werkt. Met Dreamweaver voorzie je je website van handige, interactieve effecten waarbij geen programmeerwerk nodig is.

 

cursus webdesig3

Voor wie is de opleiding Webdesign Professional bedoeld?

Voor deze leergang Webdesign met code is geen specifieke voorkennis vereist.

Gerelateerde trainingen

Waarom
Competence Factory?

  • Kleine groepen
  • De beste trainers met praktijkachtergrond
  • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
  • Kosteloos intake-adviesgesprek
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
  • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
  • Geen verborgen kosten
Meer over Competence Factory