Opleiding Frontend / Webdeveloper

Start
wo 20 december 2017
in Amsterdam
Normaal 2.547,- Nu 2.165,- (excl. BTW) Uw voordeel is €382,05
Neem optie

De Opleiding Frontend Webdeveloper is een compleet traject op het gebied van Frontend/Webvelopment, waarbij naast de basis van HTML, CSS en Javascript ook alle nieuwe mogelijkheden evan HTML5 en CSS3 aan bod komen. Een ideaal traject voor als je de complete basis van  Frontend Development onder de knie wilt krijgen.

Wil jij op de hoogte blijven van vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Wat leer je tijdens de opleiding Frontend / Webdeveloper

De Opleiding Frontend / Webdeveloper  bestaat uit 3 onderdelen en 6 dagen:

Dag 1 & 2: Adobe Dreamweaver
Met de cursus Adobe Dreamweaver heb je in twee dagen een goede basis om aan de slag te gaan met het bouwen en onderhouden van een website. Tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe Dreamweaver werkt, maar kom je ook meer te weten over HTML en CSS. Dit is de basis van alle websites. Tijdens deze training leer je ook hoe je stap voor stap een werkende website opzet, bouwt en interactief maakt.

Dag 3 & 4: Javascript Web
Javascript is de scripttaal van het Web. Het wordt naast (X)HTML en Cascading Style Sheets in bijna alle moderne webpagina's gebruikt. Het zorgt voor de interactiviteit en 'logica' op een website.
Javascsript maakt de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling door. Het is gestandaardiseerd door de W3C organisatie (DOM) en wordt door alle grote browsers ondersteund.

Dag 5 & 6: HTML5 & CSS3
De cursus HTML5 & CSS3 biedt alles over de nieuwe mogelijkheden van HTML5 & CSS3 als het gaat om het bouwen van (web)applicaties. Tijdens de training komt HTML5 aan bod en alle nieuwe mogelijkheden binnen CSS3.

Vervolgtraject

Wil je na deze basis op het gebied van Frontend Development nog verder? Kijk dan eens bij onze Opleiding Backend/PHP Developer. Hierbij komt alles langs op het gebied van Backend & PHP Development. Kennis waarmee je aantrekkelijk wordt voor opdrachtgevers en werkgevers.

Gerelateerde trainingen

Waarom
Competence Factory?

  • Kleine groepen
  • De beste trainers met praktijkachtergrond
  • 6 x per jaar gratis deelname aan de Inspiration Factory
  • Kosteloos intake-adviesgesprek
  • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching
  • Beste prijs/kwaliteit van Nederland
  • Geen verborgen kosten
Meer over Competence Factory